Evenementen 

Het café voor evenementen, dat is café de Plaats. 

De afgelopen jaren zijn er veel artiesten de revue gepasseerd zoals: John West, Pascal Redeker, Ramon Hermans etc.

 

Ons motto: elke dag is er een reden voor een feestje! Houd onze social media kanalen in de gaten voor het meest up-to-date nieuws over nieuwe artiesten in ons bruin café. 

 

Daarnaast organiseren wij jaarlijks samen met diverse organisaties en horeca in Montfoort evenementen zoals de 24-uur van Montfoort, Carnaval en het Oktoberfest. 

 • di 01 sep.
  Café 'De Plaats'
  Helaas staan er op dit moment geen evenementen op de planning vanwege het COVID virus
 • vr 21 feb.
  Café "De Plaats"
  Jaaa het is weer bijna zo ver! Hossen, springen & zingen in Café De Plaats. Vrijdag 21 februari tot en met maandag 24 februari 2020!
 • di 31 dec.
  Café "De Plaats"
  Holiday Tournaments Tijdens de kerstvakantie in een onderlinge competitie poolen en/of darten? Geef je dan nu op zodat wij er een leuke competitie van kunnen maken! Opgave dmv; Je naam, 06 nummer en mailadres te mailen of te whatsappen. Aan de hand van de aanmeldingen gaan wij aan de slag met ee
 • za 28 dec.
  Café "De Plaats"
  Zaterdag 28 december 2019! Nieuw in Café De Plaats: bierproeverij🍻. Verder lekker een potje darten, beerpong of waar je ook zin in heb🎉! De laatste zaterdag van het jaar met muziek voor jong en oud!
 • di 24 dec.
  Café "De Plaats"
  🎄Kerstavond in Café De Plaats🎄 Dinsdag 24 december Gezelligheid tijdens kerstavond! Spelletjes doen, bier erbij, lekkere muziek🎵. #30seconds #ringoffire #beerpong
 • za 02 nov.
  Café "De Plaats"
  Naast Django Wagner zijn ook de dj’s bekend🎉. BARRY FEST en DJ Frans!🎧🎤 We gaan er een top avond van maken! Ben jij erbij? Aanvang 20.00uur - 18+ legitimatie verplicht - let op, vol=vol
 • za 12 okt.
  Café "De Plaats"
  Zaterdag 12 oktober is de 4e editie van Pullen op de Plaats, kom jij ook?
 • vr 23 aug.
  Café "De Plaats"
  23 EN 24 AUGUSTUS 2019 IS DE 13E EDITIE VAN DE 24 UUR VAN MONTFOORT. ZET HET VAST IN JE AGENDA!
 • za 08 jun.
  Café "De Plaats"
  Summer party! Op zaterdag 8 juni mogen de voetjes weer van de vloer, want we gaan dansen met DJ Kicksome!
 • za 27 apr.
  Café "De Plaats"
  Start je Koningsdag met een heerlijke oranje tompoes van de banketbakker. Geniet van de muziek op het plein van Slagkragt, met een verse kop koffie of een oranjebitter op ons terras. Wij staan vanaf 10.00uur voor je klaar!
 • vr 26 apr.
  Café "De Plaats"
  DJ Toby trapt Koningsnacht af met een avond vol gezelligheid. Hij draait het dak eraf! Kom alvast een oranje shot nemen en bereid je goed voor op de gezelligheid van Koningsdag!
 • do 25 apr.
  Café "De Plaats"
  Viervoudig wereldkampioen Dick Jaspers komt naar Café “De Plaats”, hoe speciaal is dat! Op donderdag 25 april vanaf 19.00uur geeft Dick Jaspers demonstraties in ons café. Ook ons talent uit eigen stad Hugo van Houten komt deze avond een pot poolen om zijn skills in snooker te showen.

©2020 by Café de Plaats Montfoort